Uncategorized

Verhuisbericht

By 09/03/2018 oktober 10th, 2019 No Comments

Het secretariaat van de Nederlandse Galerie Associatie is per 1 maart 2018 verhuisd naar een nieuw onderkomen: Spring House aan de De Ruyterkade 128, op loopafstand van het Centraal Station Amsterdam. 

jhSpring House is een co-working space, oftewel een gedeelde werkomgeving, met diverse MKB’ers, zelfstandigen en freelancers. De club bestaat uit verschillende multifunctionele werk- en overlegruimtes, zoals vaste en flexwerkplekken, vergaderruimtes en zalen die geschikt zijn voor grotere bijeenkomsten en presentaties. Doordat Spring House ook sociale en informele bijeenkomsten faciliteert, is het meer dan alleen een fysieke ruimte. Het is een community, waar de Nederlandse Galerie Associatie veel nieuwe contacten op zal doen.

De Nederlandse Galerie Associatie heeft ruim een decennium lang een dankbaar onderkomen gevonden bij Galerie Nouvelles Images in Den Haag. Na de samenvoeging van de Galeriebond Nederland en de Nederlandse Vereniging voor Galeriehouders, in 2003, zat de nieuwe Associatie tijdelijk zonder kantoorruimte. Erik Bos, destijds eigenaar van Nouvelles Images, bood de NGA toen een ruimte aan in zijn galerie. Ook sinds de aanstelling van Marie Jeanne de Rooij als nieuwe galerie-eigenaar, hebben we daar met veel plezier gewerkt.

Bezoekadres secretariaat:             
Spring House
De Ruyterkade 128
1011 AC Amsterdam

Postadres:
Nederlandse Galerie Associatie
Postbus 11407
1001 GK Amsterdam

Nederlandse Galerie Associatie

Eendrachtsweg 20
3012 LB Rotterdam
The Netherlands

Contact