Uncategorized

Lancering GalerieLening

By 13/04/2018 oktober 10th, 2019 No Comments

Op 22 mei 2018 lanceerde de Nederlandse Galerie Associatie een leenfaciliteit, speciaal voor galeriehouders: De GalerieLening. Tijdens de lancering van de vertellen de Nederlandse Galerie Associatie en Cultuur + Ondernemen u alles over de mogelijkheden en voorwaarden van de GalerieLening.

De GalerieLening is er voor galeriehouders met ambitie. Met deze lening kun je investeren in in beroeps- of bedrijfsmatige activiteiten. Tegen 3% rente kun je tot maximaal € 40.000 lenen. De GalerieLening is een initiatief van de Nederlandse Galerie Associatie en Cultuur + Ondernemen, uitgevoerd door het Fonds Cultuur + Financiering.

De GalerieLening is er voor galeriehouders in heel Nederland die lid zijn van de Nederlandse Galerie Associatie. Waar het voor galeriehouders normaal gesproken vaak lastig is om een lening bij een bank af te sluiten, of aanspraak te maken op fondsen en subsidies, maakt de GalerieLening investeren in professionalisering en ontwikkeling mogelijk.

De GalerieLening is bestemd voor duurzame investeringen die worden aangewend voor beroepsmatig of bedrijfsmatig gebruik. Hierbij kan worden gedacht aan een verbouwing of aanpassing van je presentatieruimte, de aanschaf van computers en software, maar ook scholing (training en begeleiding). Met de versterking van ondernemende competenties en vaardigheden vergroot je je potentieel en investeer je in de toekomst van jezelf en je onderneming.

 

WAT BRENGT DE GALERIELENING JOU?

  • Je lening is een opstap naar een financieel gezonde, zelfstandige galeriepraktijk;
  • Voor maar 3% rente kun je tot maximaal € 40.000 lenen.
  • Na acceptatie van de aanvraag van je lening ontvang je direct het volledige bedrag;
  • Zeer betaalbaar getraind of gecoacht worden, met advies op maat.

 

Dien hier uw aanvraag in: galerielening.nl

Nederlandse Galerie Associatie

Eendrachtsweg 20
3012 LB Rotterdam
The Netherlands

Contact